آیا این قضیه سرقت محسوب میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۰ #81508214

اینجانب باهمسر دومم و دو فرزندم که از همسراولم میباشد و ایشان فوت کرده اند زندگی میکردم همسرم فرزندانم را چند وقت پیش از خانه بیرون کرد من نیز خانه ای اجاره کردم و وسایل خانه را که به نوعی سهم خودشان ومشترک با همسر اولم خریده بودیم سهم بچه یتیم میشد به انها دادم ببرند به دلیل مشاجرات پیاپی سعی کردم موقع بردن وسایل اتفاقی نیافتد بنابراین پیامکی به شریک همسرم دادم که لطفا اگر معازه اومدند بهم خبر بدهند چون بچه ها میگفتند تنهایی خودمان میاییم برای اسباب بردن ومیدانستم مشاجره سختی میشود ایشان موقعی که من داشتم هماهنگی میکردم از منزل خارج و بعد از برگشنشان با ۱۱۰ تماس و اعلام سرقت کرده اند و الان با بردن فاکتورهایی که هیچکدام از انها برای این خانه خریداری نشده از من شکایت سرقت کرده اند
میخواستم بدانم ایا این قضیه سرقت محسوب میشود

با تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر اقدام شما فاقد وصف کیفری سرقت می باشد و قابل شکایت نیست

سلام
تعریف سرقت عبارت است از بردن مال دیگری به قصد تصاحب و تصرف با توجه به پرسش شما به نظر نمی رسد در تعریف سرقت قرار گیرد.

سلام، نه خیر این موضوع سرقت محسوب نمی‌شود چون اسباب متعلق به خود شماست