آیا بعد از هفت سالگی پدر میتواند بدون طرح دعوی حضانت، در زمان ملاقات از تحویل فرزند خودداری کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۹۱ #81447913

سلام.
یک دختر شش سال و نیمه دارم که نزد بنده است و پدرش برای ملاقات حکم قطعی دارد. آیا بعد از هفت سالگی پدر میتواند بدون طرح دعوی حضانت در زمان ملاقات از تحویل فرزند خودداری کند؟ آیا پس از پایان هفت سالگی تا صدور حکم حضانت به تشخیص دادگاه باید طبق حکم ملاقات عمل شود؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام حضانت طفل تا سن هفت سالگی با مادر می باشد بعد از آن در صورت اختلاف دادگاه تعیین می نماید.

سلام ممانعت از ملاقات در قانون حمایت خانواده جرم انگاری شده است.
بعداز اتمام ۷سالگی حصانت با پدر خواهد بود و درصورت اختلاف دادگاه درباره حضانت طفل تصمیم خواهد گرفت.

با سلام
بعد از اتمام مدت حضانت مادر و تحویل فرزند به پدر باید در شعبه ی دادگاهی که مسول رسیدگی به پرونده حضانت و ملاقات میباشد انجام گیرد تا بعد از تحویل فرزند به پدر در همان لحظه مدت زمان ملاقات مادر با فرزند نیز صورتجلسه و به امضای طرفین برسد.

. آیا بعد از هفت سالگی پدر میتواند بدون طرح دعوی حضانت در زمان ملاقات از تحویل فرزند خودداری کند؟این قسمت از سوالت مبهمه حضانت مدنظرهست یااینکه پدرازپذیرش فرزندخوداری بکندیعنی تمایل به سرپرستی نداشته باشد...
لطفا بادقت اقدام بطرح سوال بفرمائید

سلام
بهتر است این کار را با توافق حل و فصل نمایید و چنانچه نشد و شما موافقت نکنید پدر باید حکم حضانت را برای خود و سلب حضانت شما از دادگاه بگیرند و تا زمانی که این کار پایان نپذیرفته حق ملاقات طبق حکم قبلی به قوت خود باقی است

ممانعت از حق ملاقات جرم انگاری شده است . برای حضانت دادگاه تعیین تکلیف میکند.