چاه فاضلاب یک مجتمع ۲۰ واحدی ۱۳ ساله که هنوز صدور سند نشده فرو ریخته مقصر چه کسی است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۵۹ #81444875

چاه فاضلاب یک مجتمع مسکونی ۲۰ واحدی ۱۳ ساله که هنوز صدور سند مالکیت نشده وکول گذاری نشده بوده و زیر باغچه بصورت مخفی قرار داشته فرو ریخته مقصر کیست !!؟ ساکنان یا سازنده؟؟!

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ساکنان مقصر هستند که اقدامی برای حفاظت نکردند.

با سلام
ابتدا بهتر است دادخواست تامین مطرح تا مقصر مشخص و سپس برمبنای تامین دلیل دادخواست مطالبه خسارت نمایید

با سلام
برای مشخص شدن شخص مقصر ، می بایست با تنظیم دادخواست تامین دلیل با ارجاع امر به نظر کارشناسی و ثبت آن از طریق دفاتر خدمات قضائی اقدام نمایید

موضوع مطروحه ارتباطی به صدور یا عدم صدور سند مالکیت ندارد. از طریق دفترخدمات قضایی می توانید دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس خبره ساختمانی درخواست تا علل و عوامل و تقصیر و یا قصور اشخاص مرتبط با موضوع بررسی و اظهار نظر شود .

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است

موضوع نیاز به بررسی بیشتری خواهد داشت، مقصر توسط کارشناس دادگستری قابل ارزیابی است

با سلام سوال شما مهم است الان سوال شما راجع به سند مالکیت است یا راجع به چاه فاضلاب سوال خود و دقیق تر مصرف کنیم