چت کردن با دخترچه عواقبی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۷۰ #81261

با سلام.
من حدود دو سال پیش با دختری هم سن خودم در فضای مجازی آشنا شدم. و شروع رابطه به صورتی بود که ایشون با پروفایلی به اسم یک پسر ابتدا به من پیام دادن و من بعد از چند روز متوجه شدم که در اصل دختر هستن و چندین نفر دیگه هم شاهد هستن که ایشون از پروفایل پسر استفاده می کردن اون زمان،متاسفانه چت کردن ما چندین ماه ادامه پیدا کرد و فقط در حد چت عادی ولی دوستانه بود، بدون توهین، بدون حرف های جنسی و تحریک آمیز و هرگونه گونه حرف ها از این قبیل (پیام ها موجوده)و حتی یکبار هم تلفنی صحبت نکردیم و حتی یکبار هم هم دیگه رو ندیدیم،چون تو یه شهر دیگه ای بودن. اما دیدم که دختر خوبی برای ازدواج هستن و می خواستم کم کم به خانواده ام بگم تا اقدام کنن. قبل از اینکه کاری بکنم ایشون گفتن که دو سه هفته قبل نامزد کردن و ارتباطمون رو قطع کردیم.
چند روز بعد دوباره پیام دادن و گفتن اون قضیه ازدواجشون کنسل شده، منم خوشحال شدم و تلاش می کردم تا خودمو آماده کنم و به خونوادم بگم باز دو ماه بعد گفتن که اون روز دروغ گفتم که قضیه ازدواجم تموم شده و الان واقعا نامزد دارم، منم این بار تو یه پیام به صورت رسمی ازشون عذرخواهی کردم و گفتم نمی دونستم نامزد دارین و بهم گفته بودین که بهم خورده ازدواجتون، وگرنه ارتباطمون ادامه پیدا نمی کرد و در جواب گفتن که حق دارید و قصور از بنده بوده و... و چند روز بعد از اون دیگه ارتباطمو به طور کامل باهاشون قطع کردم..
حالا مثه اینکه بعد از چند ماه که از تموم شدن همه چیز گذشته، شوهرشون اون قضیه رو فهمیده و به من پیام دادن که مخ زن منو زدی و ازت شکایت می کنم و فلان و فلان...
می خواستم بدونم که اگه اینکارو بکنن، ادامه داستان به چه صورت خواهد بود؟
با تشکر

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است جای نگرانی نیست

می تواند مصداق رابطه نامشروع باشد.

بااحترام
مشکلی نیست نگران نباشید

ارتباط مستمر و بی علت با یک نا محرم از مصادیق رابطه نامشروع است.

سلام جدای از اینکه موضوع قابل اثبات نیست به فرض صحت این ماجرا اما اگر ماجرا چیز دیگر باشد باید بیشتر برسی شود

سلام دعوایشان رد می شود

باسلام خدمت شما بزرگوار
عنایت فرمایید زوجه می تواند شکایت خود را تنطیم نماید