مجازات فرار از دین مهریه چیست؟

پرسیده شده
۸۴ پاسخ ۶۳,۶۵۵ #81253

با سلام .توروخدا جواب من رو سریع بدید چون این تنها امیدم برای قانع کردن به طلاق.
ایا اگر مهریه از طریق اداره ثبت اسناد املاک اجرا گذاشته بشه و بعد از دریافت ابلاغیه اداره ثبت زوج اقدام به خالی کردن حساب خود بکند فرار دین محسوب می شود؟ من الان شکایت کیفری رو کردم و درحال بررسی است و بازپرسی از زوج و پدر مادر زوج بابت مشارکت در فرار از دین است.میشه بگید ایا مجازات همسرم در صورت اثبات فرار از دین قطعا حبس است؟ یا ممکنه فقط جزای نقدی براش تعیین بشه

مشاوره حقوقی مهریه
۸۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تا قبل از صدور اجراییه ،از مصادیق فرار از دین محسوب نمیگردد

با سلام خالی کردن حساب فرار از دین محسوب نمی شود. موفق باشید

باسلام خدمت شما بزرگوار
عنایت فرمایید مجازات همسردرصورت اثبات فرارازدین حبس می باشد

تا قبل از صدور حکم قطعی مصداق فرار از دین نیست.

جرمی صورت نگرفته که فرارازپرداخت دین محسوب شود،بنابراین خالی کردن حساب بانکی جزء فرارازدین نیست،علی ای حال شکایت شماردخواهد شد،مگراینکه پس ازصدورحکم قطعی اموال خودراانتقال دهدومعامله به قصدفرارازدین صورت گرفته باشدوحبس دارد.

سلام
فرار از دین نیست.

با سلام بله فرار از دین محسوب میشود. حبس تعزیری یا جزای نقدی محکوم میشود