چطور میتوانم ارزش از دست رفته پولم نسبت به قیمت خودرو را طلب نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۸ #81201943

بنده برای خرید ماشین به فردی که اکنون از او شکایت کردم مبلغ ۱۸ میلیون تومان پول از طریق بنک پرداخت کردم. اکنون پرونده شکایت بنده از ایشان به اینجا رسیده که بنده خط همراه دائمی متهم را که کارشناسی سده و مبلغ پایه آن برای مزایده ۱۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان توقیف کرده ام. حال که متهم بعد حضور در اولین دادگاه دیگر در هیچکدام از مراحل رسیدگی حضور پیدا نکرده و حتی تلفن دادگاه را هم جواب نمیداده در خواست اعسار داده پول بنده از تاریخ خرداد ۹۷ دست اشان است. چطور میتوانم از در خواست اعسارش جلوگیری کنم. چون اون پول تمام پول زندگیم است. و اینکه چطور میتوانم ارزش از دست رفته پولم نسبت به قیمت خودرو از پارسال تا به حال را طلب کنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. اگر درست متوجه مطلب شده باشم شما پولی پرداخت کردید و حالا دادخواست حقوقی داده اید. اگر در دادخواست مطالبه خسارت تاخیر در تادیه کرده باشید از زمان دادخواست و یا اگر اظهارنامه داده باشید از زمان ارسال اظهارنامه خسارت تاخیر به شما تعلق می گیرد که بر اساس شاخص بانک مرکزی محاسبه می گردد. در خصوص اعسار هم با توجه به اینکه خط تلفن از ایشان توقیف کردید ابتدا خط مذکور به مزایده گذاشته می شود و در صورتی که مقداری از محکوم به (طلب شما) باقی بماند می توانید اموال دیگری از وی توقیف کنید و اگر اموال نداشته باشد محکوم علیه می تواند دادخواست اعسار بدهد که طبق قانون رسیدگی می گردد.

با سلام و احترام
شما اگر مالی از طرف مقابل معرفی کنید می توانید دادخواست اعسار او را رد کنید
بعد جهت ایامی که پول را پرداخت نکرده و دور شده خسارت تاخیر تادیه را نیز مطالبه کنید