آیا میشه غرامت این ۱۰ سال بیکاری به دلیل نقص عضو و همچنین حق بیمه و غیره رو از طریق شکایت به دادگاه نظام بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۴۵ #81193852

سلام،
من ۱۰ سال پیش درگیر پارگی رباط و عمل جراحی حین خدمت سربازی به عنوان افسر وظیفه نگهبان شدم.
و اکنون بعد گذشت سالها هنوز درگیر نقص و کم کاری پا در حین هر کاری هستم
با این توضیح که کارمند اون ارگان با فریب بنده مبلغ ناچیزی رو که مصوب ارگان بود به من داد بدون اینکه هیچ اطلاعاتی در مورد هزینه غرامت به من داده باشند و من امضا کردم

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
می توانید طرح دعوی کنید لیکن اینکه بپذیرند یا خیر بستگی به دلایل شما دارد.

با سلام با گذشت این مدت بعید است نتیجه بگیرید

درود بر شما، شکایت خود را از طریق دفاتر الکترونیک قضایی مطرح نمایید،چنانچه این امر توسط شخص خاصی در حین خدمت صورت نگرفته باشد، موضوع در صلاحیت دادسرای نظامی بوده و خسارت نیز از ارگان مربوطه قابل مطالبه خواهد بود.

سلام، می توانید شکایت خود را مطرح نمایید و مطالبه خسارت کنید

سلام شما در زمان سربازی با توجه به صورت جلسه سانحه ارگانهای مربوط و استفاده از بیمه سربازی غرامت لازمه از طریق یگان مربوطه طی اظهارت خود شما در سوال به شما داده شده ورصایت گرفته وپرداخت شده است وبا توجه به زمان گذشته با دادسرای نظام ارتباطی نداشته است چنانچه اقدام به شکایت نمایید بار اثبات با توجه به سوابق ومدارک دریگان مربوطه با شماست وبه این موضوعات توجه داشته باشید موفق باشید

با درود بله خسارات قابل مطالبه است.

اگر آسیب حین خدمت بوده است و توسط شخص خاصی صورت نگرفته است می توانید در دادسرای نظامی اقامه دعوا نمایید.