در محاسبه اعسار مهریه، قاضی اضافه کار و کارانه من رو هم در نظر می گیرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۴۵ #81151139

سلام. من در هر ماه ۴ تومن حقوق می گیرم که این مبلغ با اضافه کار و کارانه (بهره وری) میشه ۵ تومن. سوالی که دارم اینه. ایا در محاسبه اعسار مهریه، قاضی اضافه کار و کارانه من رو هم در نظر می گیره؟ چون ممکنه من یه ماه نخوام اضافه کار وایسم یا شرکت به من کارانه نده.
سوال دومم. ایا قاضی در زمان محاسبه اعسار، اقساطی رو که من در حال حاضر دارم پرداخت میکنم در نظر می گیره؟ مثلا من الان دارم قسط وام ازدواج و ... میدم. ایا اینا رو کم میکنه یا کل حقوق من رو در نظر می گیره؟ ممنون

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اضافه کار جز حکم قرار نمی گیرد بلکه مبنای محاسبه حقوق استخدامی و قراردادی شما حکم صادر خواهد کرد و در خصوص اعسار نیز اقساط شما در نظر گرفته خواهد شد

براساس درآمد اعلامی از سوی شما وفیش ارائه شده از سوی شما می باشد ولی اگر در امور مالی محل کارتان آشنا دارین میتوانید تقاضا کنید فقط حقوق شما رو در فیش لحاظ کنند وآن فیش را به دادگاه بدهین

تعیین اقساط بسته به نظر قاضی دادکاه داره و بر مبنای حقوق خالص دریافتی ( بدون مزایا ازجمله اضافه کاری و حق حق اولاد حق مسکن و .... صورت می گیره البته نحوه شهادت شهود هم موثر است بدهی های شما نیز مد نظر قرار می گیردحتما کلیه مدارک خودرا از اجاره نامه و دفترچه اقساط بانکی و...... را همراه داشته باشیدوگپی آنهارا به قاضی دادکاه بدین که در صدور رای موثر خواهد بود

حقوق پایه ی شما بدون اضافه کار و کارانه در نظر گرفته میشود همچنین هنگام محاسبه ی اعسار به وضعیت مالی شما اعم از درآمد و بدهی و اقساط توجه خواهد شد

خیر کارانه و اضافه کار لحاظ نخواهد شد و برای بررسی و محاسبه اعسار اقساط پرداختی و بدهی های شما نیز در نظر گرفته خواهد شد

با سلام
دوست عزیز حقوق پایه ملاک است، و در خصوص اعسار ، کاملا مربوط به نحوه دفاع و اسنادارائه شده به دادگاه میباشد، باید بتوانید اعسار خود را اثبات کنید، من جمله، شهادت شهود ، مهم است و پرداخت کردن اقساط هم میتواند به قبول اعسار کمک کند

تعیین میزان اقساط بستگی به نظر قاضی دارد و ایشان بر مبنای خالص حقوق دریافتی شما، میزان بدهکاریهای شما، شهادت شهود تعرفه شده ، پاسخ استعلامات واصله رای خود را صادر میکنند