بعد از پیدا نکردن یا دست نیافتن به متهم چقدر زمان میبره مختومه اعلام بشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۰ #80950145

سلام وقت بخیر
یک شکایت یا د پرونده کیفری که بعد از تجدید نظرخواهی شدده و حکم صادر شده بعد از پیدا نکردن یا دست نیافتن به متهم چقدر زمان میره مختومه اعلام بشه سپاسگذارم

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حکم دادگاه تجدیدنظر قطعی است و پرونده به اجرای احکام ارسال میشود و مرور زمان، اجرای احکام قطعی تعزیری را موقوف می‌کند و مدت آن از تاریخ قطعیت حکم به قرار زیر است:

جرایم تعزیری درجه یک تا سه با انقضای بیست سال.
جرایم تعزیری درجه چهار با انقضای پانزده سال.
جرایم تعزیری درجه پنج با انقضای ده سال.
جرایم تعزیری درجه شش با انقضای هفت سال.
جرایم تعزیری درجه هفت و هشت با انقضای پنج سال.
اگر اجرای تمام یا بقیه مجازات موکول به گذشتن مدت یا رفع مانعی باشد، مرور زمان از تاریخ انقضای آن مدت یا رفع مانع محاسبه می‌شود.
اما توجه کنید که همه جرایم شامل مرور زمان نیست.