خانه را بدونه اجازه من ترک کرده، چگونه بابت دروغش فسخ کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۸ #80462966

من ۲۷ ساله ازدواج کرده ام و خانمم بهم دروغ گفته ایشان قبل من در عقد یک نفر بوده و طلاق گرفته سناسنامه المثی گرفته و ازش پرسیدم گفته گم شده و و بعد ازدواج فهمیدم قبلا عقد کرده و توی این چند سال هرچی ازش پرسیدم جواب درست بهم نداده تا این که به اختلاف خوردیم و خانه را بدونه اجدزه من ترک کرده .حالا گفته من طلاق گرفتم ...الان من می توانم بعد ۲۷ سال عقد رو باطل کنم یا نه

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مورد ذکر شده از موارد ابطال عقد نکاح نیست . جدا از این اخذ شناسنامه پس از طلاق برای غیرمدخوله امری رایج و قانونی است .توصیه میشود علاوه بر استفاده از تجارب بزرگترهای فامیل ، قانونا بحث درخواست تمکین را پیگیری بفرمائید .