چطور میتونم خسارت تاخیر در قول نامه رو از مانده بدهی به صاحب ملک کم کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۹ #80371346

برای تنظیم سند خانه زمانی مقرر شده بود که آن زمان سند اماده نبود ولی من گواهی عدم حضور صاحب ملک در زمان مقرر شده در قول نامه رو نگرفتم درحقیقت اصلا اطلاع نداشتم که باید بگیرم. اما به او پیامک دادم که مابقی پول خانه اماده است که صاحب خانه پیامک داد بهتون خبر میدم. حالا چطور میتونم خسارت تاخیر که در قول نامه روزانه ۱۰۰ هزار تومان قید شده رو از مانده بدهی به صاحب ملک کم کنم ؟؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید دادخواست الزام به تنظیم سند و مطالبه خسارت عدم ایفای تعهد را در دادگاه مطرح نمایید . دادگاه از روز تقدیم دادخواست خسارت مذکور را محاسبه کرده و پس از صدور رای ، شما میتوانید نسبت به تهاتر خسارت با بدهی اقدام کنید .

با سلام
در فرض سوال شما به دلیل نداشتن عدم حضور از دفتر اسناد در تاریخ تنظیم سند نمیتوانید خسارت دریافت کنید
موفق باشید