تخلیه پیش از موعد قرار داد از طرف موجر امکان دارد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۷۴ #80292824

میخواستم ببینم موجر میتواند زودتر از موعد قرارداد مستاجر را بلند کند و تخلیه کند
لازم به ذکر است قرارداد بصورت دستی و بین‌خودمون‌نوشته شده ولی اثر انگشت و امضا دارد

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
امکان دستور تخلیه با اتمام مدت قرارداد احاره امکان پذیر است مگر اینکه مستاجر تخلفی بر خلاف مفاد قرارداد انجام داداه باشد که شما میتوانید دادخواست حکم تخلیه بگیرید و متاسفانه بدلیل اینکه قابل تجدید نظر است ممکن است زمان بر باشد.

با سلام،خیر نمی توان، مگر در صورت توافق یا عدم رعایت مفاد قرارداد

باسلام
خیر امکانپذیر نیست مگربا توافق طرفین یا اینکه مستاجر برخلاف قرار داد عمل کرده باشد

باسلام واحترام باتوجه به آنچه فرمودید خیر امکان تخلیه وجود ندارد

باسلام قرارداد به صورت دستی یا همان قرارداد عادی نیز معتبر است و نمی توان مستاجر را زودتر از موعد بلند شدن موعد بلند نموود

در صورتی که بر خلاف شرایط قرارداد اعمال نشود خیر امکان فسخ اجاره نا پایان مدت وجود ندارد

باسلام. چون عقد اجاره عقد لازم هست.تا انقضای مهلت اجاره هیچکدام از طرفین حق فسخ ندارند. ولی اگر در متن قرارداد از این بابت شرط ضمن عقدی برای موجر قید شود به شرط عمل میشود.