دیه به فرزندم تعلق خواهد گرفت یا خیر؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۹۸ #80283432

سلام خدمت وکلای عزیز و ارجمند
بنده تاریخ ۱۷ برج ۶ در اصفهان داخل شهر با ماشین کنار خیابان ایستادم تا پول کارت به کارت کنم و خستگی بگیرم دو قلو داشتم که داشتن کنار جاده بازی میکردن که نا گاه دخترم امد گفت بابا مهدی رو اب برد رفتم دیدم حدود هفت هشت متری جاده کانال اب روان که متعلق به میراب بود که وقتی نماینده ی میراب برای گزارش کارشناس کنار کانال امدند گفتند مقصر شهرداری هست چون چند صد متر قبل کانال را پوشانده و اب یک مرتبه بدون هیچ تابلو و حفاظی سرباز روان شده است فرزندم افتاده بود و از زیر پل به اون طرف پل اب برده بودش که د ویدم جلو ماشینها گرفتم و اورژانس امد و سه روز در کما و فوت کرد جایی که پسرم افتاد داخل اب چون اونجا بدوت هیچ تابلو و هشدار و فنس و اینکه نقطه ی ابتداعی بود که اب از زیر زمین بالا امده بود و قبلش اثاری از امتداد کانال اب نبود و اصلا در خیابان که می ایستی کانال مشخص نیست و پیدا نیست چون یه حالت شیب کمی که در همان شیب درخت و سبزه هست بعد ناگهان کانال پر از اب که وقتی بنده نگاهم به اب اب افتاد شوکه شدم و شکایت کردیم کارشناس گفت پولتو هزینه نکن فرزند تا دوازده سالگی پدر مادر وظیفه دارن محافظتش کنن ولی وقتی کنار کانال امده برای گزارش گفت چون کانال اصلا دید نداره هم میراب مقصره و هم شما و من این را قید خواهم کرد و نظر من زیاد موثر نیست میتوانید اعتراض بزنید و دوباره سه تا کارشناس بیان نظر بدن. به نظر شما وکلای محترم ایا مقصر فوت پسرم منم یا مسول کانال اب؟ ایا نباید حداقل تابلو میزدند ایا دیه ی فرزندم قابل گرفتن از مسول مربوطه نیست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما میتوانید با شکایت و مشخص شدن میزان قصور شهرداری و یا هر شخصی که مقصر بوده به میزان قصور دیه را اخذ نمایی

دیه فوت فرزند به شما تعلق می گیرد. برای اقدام موثر با استفاده از تجارب وکیل دادگستری کار خود را ادامه دهید