صاحب خودرو، برای انتقال سند اقدام ننموده، و ما دسترسی به او نداریم، چه باید بکنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۹ #80248201

با سلام
همسر بنده حدود یکسال پیش خودروی پژویی رو از تهران خریداری نمودند، که وکالت صاحب خودرو گرفتند تا در شهر خودشون سند را به نام بزنند، اما وکالت چند روزه بوده و به مشکل برخوردند و نتونستد در تاریخ معین شده خودرو را به نام بزنند، همچنین صاحب خودرو قرار بود خلافی خودرو را صفر کنند، که به مبلغ یک میلیون و پانصد هزار تومان بوده است که خلافی را صفر نکردند و الان نزدیک یک سال است که همسرم بلاتکلیف برای کارهای سند خودرو است، از آنجا که قیمت خودرو بالا رفته ما صاحب سند را پیدا نمی کنیم و دسترسی به ایشان نداریم و فقط قولنامه داریم.
خواهش می کنم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید . در خصوص خلافی نیز باید مبلغ آن را مطالبه نمایید .

الزام‌به تنظیم سند خودرو راطرح کنید

میتوانید دادخواست الزام به انتقال سند را بدهید .

با سلام و احترام
با همان قولنامه دادخواست تنظیم رسمی علیه ایشان مطرح کنید اگر اقدام به تنظیم سند رسمی و انتقال آن نکرد مراجع قضایی راسا اقدام به تنظیم سند رسمی خواهند کرد

سلام شما می توانید ،همراه با قولنامه و دادخواست مبنی بر الزام به تنظیم سند خودرو، تعهد انتقال و به نوعی مالکیت فروشنده به خریدار(خواهان) را اثبات کنید که در این صورت، ملزم به تنظیم سند خودرو می شود. در صورت خودداری از تنظیم سند خودرو، نماینده ی مرجع قضایی سند را تنظیم و امضا می کند.