این چند دلیل که در پایین مینویسم در مورد یک معامله برای دادگاه ثابت و محرز شود، صوری بودن آن معامله را برای دادگاه ثابت میکند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۶۴ #80247062

سلام ببخشید

۱_ اینکه اثبات شود آین معامله بعد از حکم قطعی محکومیت فروشنده انجام شده
۲_ اینکه اثبات شود فروشنده ای که محکوم قطعی بوده هیچ اموال دیگه ای نداره برای ادای دینش
۳_ اینکه اثبات شود فروشنده ای که محکوم بوده کاملا از محکومیتش خبر داشته و بعد از انجام معامله یک ریال هم بابت مبلغ محکوم به پرداخت نکرده و قصد پرداخت کردن هم ندارد و از دادگاه اعسار گرفته
۴_ اینکه اثبات شود که معامله ضرری بوده در حق محکوم له بطوریکه دیگه نمیتونه به طلبش برسه
سوالم اینست که اگر همه این موارد در مورد یک معامله برای دادگاه اثبات شود علاوه بر اثبات به قصد فرار از دین بودنش، صوری بودن آن معامله را هم اثبات میکند؟
چون که قصد درونی افراد برای دادگاه اصلا مشخص نیست و به راحتی می‌شود قولنامه ظاهری درست کرد آیا دادگاه به این دلایل برای صوری بودن بسنده میکند؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام معامله به قصد فرارازدین قابلیت اثبات دارد.

درود . با توضیحاتی که دادید فرار از دین قابل اثبات میباشد

معامله به قصد فرار از دین قابل اثبات می باشد

موارد مطروحه نشانه معامله به قصد فرار از دین است اما دلیل صوری بودن نیست.

با سلام
دلایل مطروحه فقط دلیل بر اثبات معامله به جهت فرار از دین میباشد و دلیلی دال بر صوری بودن معامله نیست

معامله به قصد فرار از دین را می توانید ثابت کنید

فرار از دین محرز است ولی برای اظهارنظر در خصوص ابطال معامله باید از جزئیات اطلاع داشته و مدارک را بررسی نمود .