آیا از هر سه نفر متضامنا شکایت نمایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۹ #80231825

با سلام
به استحضار می رساند، اینجانب پ.ر فرزند ن به شماره ملی: ........... در تاریخ ۲۸/۱۰/۱۳۹۷ یک دستگاه موتورسیکلت ۱۲۵ سی سی باکسر به شماره انتظامی .... ایران ۱۳۲ از آقای ت.م فرزند م به شماره ملی : ............. به صورت قولنامه ای خریداری نمودم و فروشنده نیز مبایعه نامه صادره از فروشگاه موتورسیکلت ... به شماره ..... و به تاریخ ۲۰/۷/۱۳۹۷ که در آن به تسویه نهایی با فروشگاه اشاره شده و ممهور به مهر و امضای مالک فروشگاه آقای م.ج بود را به عنوان سند فروش خود ارائه نمود و حسب الااظهار مالک فروشگاه برادران ج ... بیان داشت: سند سفید موتور مفقود شده است و در بند آخر قولنامه تنظیم شده متعهد گردید در پی درخواست خریدار مبنی بر انتقال اسناد و مدارکی از مدارک مثبته وسیله نقلیه مورد معامله از شرکت تولید کننده و نمایشگاه نسبت به انجام امورات مساعدت و همکاری لازم را انجام دهد، لیکن تا کنون از انجام این امر سرباز زده است. با این وجود بنده سال گذشته به منظور انتقال مالکیت قطعی موتورسیکلت موصوف به فروشگاه برادران ج... مراجعه نمودم لیکن آقای م.ج اظهار داشت: مبایعه نامه صادره از سوی اینجانب به صورت صوری تنظیم شده است و آقای ت.م به فروشگاه بدهکار است، درصورتی که در مبایعه نامه صادره از فروشگاه خویش، ضمن تائید تسویه نهایی مبلغ معامله به تحریر کتبی این امر در متن مبایعه نامه اذعان داشته است، لیکن در پی بیان اظهارات واهی از انتقال سند مورتورسیکلت مورد معامله امتناع و سلب مسئولیت نمود و اظهار داشت در مبایعه نامه نوشته ام فاقد مدارک می‌باشد و به عبارت چاپی پس زمینه آماده مبایعه نامه اشاره کرد که نوشته غیر قابل انتقال و به تقاضای بنده توجهی ننمود. بدین ترتیب پس از اخذ تحقیق و استعلام پلاک موتورسیکلت از کلانتری با مالک پلاک ( نمایندگی فروش موتورسیکلت در تهران فروشگاه ... ... ) آقای ن.ش تماس تلفنی گرفتم و ایشان نیز متعاقبا نسبت به رد تقاضای بنده اقدام نمود، بنابراین با عنایت به دلائل و قرائن حاکی از فروش بیع منقول با تسویه کامل و نهایی مبنی بر عین عبارت مبایعه نامه صادره از فروشگاه و قولنامه صورت گرفته توسط عاقدین و اسناد مطروحه اینجانب اعم از تصویر سند عادی و تصویر کارت به کارت ثمن معامله و مبایعه نامه صادره از فروشگاه و عدم انتقال مالکیت از سوی خواندگان با تکیه بر مدارک مذکور تقاضای اثبات وقوع بیع و احراز مالکیت بنده در مال منقول مورد معامله و متعاقبا الزام به تنظیم سند رسمی هم اکنون چه دادخواستی مطرح نمایم آیا از هر سه نفر به طرفیت (فروشنده/فروشگاه موتورسیکلت ج/مالک رسمی پلاک) متضامنا شکایت نمایم یا صرفا مالک رسمی کافیست؟ آیا عبارت غیرقابل انتقال چاپی پس زمینه مبایعه نامه صادره از فروشگاه نافذ است یا خیر؟ آیا بکار بردن واژه غیرقابل فروش در اموال منقول مانند وسیله نقلیه که مستلزم مدارک معتبر به منظور مالکیت است و فروشگاه از این مسئله سلب مسئولیت نموده مسئولیت قانونی را متوجه وی نمی نماید؟ لطفا در این خصوص من را راهنمایی نمایید.
با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

داخواستی تحت عنوان الزام به تنظیم سند به طرفیت هرسه نفر مطرح نموده تا رسیدگی انجام شود.