راهی برای تمدید گذرنامه فرزندم وقتی که ممنوع‌الخدمات شناسنامه شده‌ام هست؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۳۴ #80148528

من خارج از ایران اقامت دارم و وقتی خانواده‌ام برای تمدید گذرنامه فرزند ۱۲ ساله‌ام به دفترخانه‌ای در تهران مراجعه کردند متوجه شدند که به دلایلی من ممنوع الخدمات شناسنامه شده‌ام. پس از پیگیری ماجرا متوجه شده‌ام فردی در شهرستان علیه من شکایتی طرح و چون مطلع نشده‌ام و به طبع در دادگاه برای دفاع حضور نداشته‌ام حکم غیابی بر علیه‌ام صادر شده است. حال، با توجه عدم حل و فصل پرونده مطرح شده در زمان کوتاه و ضرورت تمدید گذرنامه فرزندم در سریعترین زمان ممکن، چه راهکاری برای تمدید گذرنامه وجود دارد.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به شخصی وکالت دهید، می بایست مراتب ممنوع الخدماتی شما رفع شود

سلام در ایران به شخصی وکالت دهید.

باید در ایران وکیلی اتخاذ نموده تا الان شما ممنوع الخدمات شما رفع گردد

تا موضوع پرونده حل نشود و ممنوع الخدماتی شما برداشته نشود اقدامی میسور نیست

بادرودوسلام ازطریق وکیل اقدام نمایید تابه امور رسیدگی نماید.

وکیلی در ایران استخدام کنید تا برای موضوع اقدام کند.

با سلام از طریق سایت میخک اقدام به اعطا وکالت با حق توکیل به غیر در ایران نمایید تا مشکل پرونده شما رفع شود همچنین میتوانید به مادر بچه وکالت در اخذ مدارک لازم جهت صدور ویزا و ...اعطا نمایید تا امور مربوط به تمدید ویزا از جانب ایشان صورت پذیرد