آیا میتواند طبق عقد نامه معتبر درخواست شناسنامه ایرانی برای زوجه کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۴ #80077448

اگر مردی با زنی خارجی مسلمان در ایران ازدواج موقت کند

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
از طریق اداره ثبت احوال اقدام کنید

طبق قانون مدنی ایران زن خارجی به محض ازدواج با مرد ایرانی دارای تابعیت ایرانی می شود و پس از دریافت مدارک هویت ایرانی ثبت ازدواج وی نیز بلامانع است.

سلام. به هرحال عقد موقت هم اگر دارای عقدنامه باشد، مشمول نکاح است لکن برای اینکه رویه دقیق را بدانید، از اداره امور اتباع و مهاجران خارجی و یا از وزارت امور خارجه بپرسید.