آیا خودرو باید به مالک تحویل داده شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۵ #80071156

سلام
فردی که ۴ ماهه خودرو در اختیارشه و یکبار زیر حریم تابلو پارک میکنه و حضور ندارد خودرو به پارکینگ منتقل میشود آیا خودرو باید به مالک تحویل شود یا ایشان؟ این فرد زمان حمل خودرو به پارکینگ حضور نداشته و مالک هم نیست و برگه سبز هم ندارد فقط کارت و بیمه دارد

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معمولا خودرو را به مالک یا نماینده قانونی وی تحویل می دهند
در صورتی که برای مالکیت خود اسناد و مدارکی دارید به پلیس ارائه دهید

باسلام.
جهت ترخیص خودرو از پارکینگ صرفا و رفع اثر توقیف خودرو الزاما مالک با احراز اصالت اسناد و مدارک میتواند اقدام به ترخیص کند.