قاضی برای ملاقات با فرزندش بهش یک هفته در ماه حکم داده؛ میخواستم بدونم آیا این امکان پذیره؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۵ #79762739

با سلام،
دو سال پیش همسر بدون هیچ دلیل معتبری منزل رو ترک کرد و در اون یک سال بچه ۴ سالمون ۳ روز در هفته پیش ایشون بود، تا اینکه بدون رضایت کتبی بنده در زمانی هم که بچه پیشش بود از کشور خارج شد تبانی با محضر و گرفتن رضایت نامه از طرف من) و خانوادش بچه رو آوردن پیش من. بعد از ۵ ماه دیپورت شد و برگشت به ایران و در شهر دیگه ساکن شد، دو ماه پیش با توافق با وکیلش و دادن وکالت در طلاق ایشون از بنده جدا شدند، حالا بعد گذشت یک سال و چند ماه که به هیچ وجه از بچه خبری نگرفت، حتی اس ام اس، حالا حکم دادگاه طلاق رو برای من فرستاده که قاضی برای ملاقات با فرزندش بهش یک هفته در ماه حکم داده. میخواستم بدونم آیا این امکان پذیره؟ آیا من میتونم نگذارم بچه رو ببینه تا یک دادگاه دیگه برای ما تشکیل بدن؟ اگه بچه رو از ایران خارج کنه به هر ترفندی چی؟ اگر از این شهر ببرتش چی؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید در خواست تغییر در زمان ملاقات طفل را بدید و در خواست عدم خروج از کشور را با دستور موقت بخواهید