مدعی شده که مثلا بنده به اون اقا پیام دادم و بعد پیام های خودم رو پاک کردم چجور باید اثبات کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۴۸ #79737895

سلام علیکم
یکی از دوستان بنده برای اسیب و انتقام از بنده
چند پیام در تلگرام درست کرده و با انتساب اونا به اسم بنده و فقط با در دست داشتن اسکرین شات پیام ها شکایت کرده
و الان مدعی شده که مثلا بنده به اون اقا پیام دادم و بعد پیام های خودم رو پاک کردم
چجور باید اثبات کنم پیام ها رو خودش درست کرده
لطفا هر کسی اطلاع داره کمک کنه

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.جهت اثبات ادعا باید ادله معتبر ارائه شود .....

سلام وقت بخیر
در خصوص اثبات این امر میبایست ادله ی قانونی معتبر ارائه گردد.

باسلام
تا زمانی که انتساب این پیامها به شما اثبات نشود ونظر قاضی دراین خصوص تامین نشود بعید بنظر می رسد محکومیتی برای شما صادرشودمضافا اینکه ادعای شما مبنی بر جعل اسکرین شات، تردید قاضی را بیشتر می کند و بررسی موضوع را به کارشناس ارجاع می دهند.

سلام
جهت اثبات ادعا باید ادله معتبر ارائه شود و صرفا استناد به تصاویر به نظر کفایت نمی کند

با سلام شاکی باید ادعای خود را ثابت نماید و صرف اسکرین شات امکان مجکومیت شما خیلی کم است

درود
باید بتواند اسکرین و پیامها را به شما منتسب نماید

سلام و وقت بخیر.
در خصوص کیس شما، به صرف چند اسکرین شات به سختی مقام قضایی این ادعای طرف مقابل رو قبول میکنه اگر هیچ ادله دیگه وجود نداشته باشه.طرف مقابل شما باید بتونه از طرق اثباتی قانونی، ادعای خودش رو ثابت کنه نه شما.به علاوه مقام قضایی میتونه برای بررسی بیشتر از کارشناسان پلیس فتا استفاده کنه که حتی در این صورت هم باز متن پیام ها قابل دستیابی نیست و فقط میتونن هویت صاحب اکانت رو مشخص کنند نه بیشتر.
موفق باشید