آیا من می تونم روی تنصیف اموال اقدام کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۱ #79548857

من مدت چهار سال و چهار ماهه که با شوهرم عقد کردم به میزان یک سکه مهریه
قبل از اون هم ۵ سال باهاش نامزد بودم الان بعد از یازده سال رفته درخواست طلاق داده و خونه رو برای دو ماهه که ترک کرده کلن همه دارایی اش رو از اول به نام خانوادش زده و از من پنهون کرده اما حقوق بسیار خوبی می گیره و از شرکتی توش کار می کنه قابل استعلام هست چون خودم هم کارمند همون شرکتم
آیا من می تونم روی تنصیف اموال دست بزارم لازم به ذکر هست که اموالی نداره فقط نصف حقوقش از سال ۹۵ تا الان رو خواهان تنصیفش بشم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
حقوق زوج را شامل نمی شود

تنصیف اموال شامل حقوق نمی شود.

بادرود حقوق زوج را شامل نمی گردد

موضوع تنصیف مربوط به اموال حاصله در ایام زندگی مشترک بوده و حقوق زوج را شامل نمی شود .

با سلام
همانطور که در شرط تصنیف( شرط نصف دارایی ) آمده است از عبارت “تا نصف دارایی موجود” استفاده شده است و این بدین معنی است که اولا اموال به مرد بعد از عقد نکاح به دست آورده است در هنگام دادخواست طلاق موجود باشد .
پس اگر قبل از دادخواست اموال را منتقل کرده باشد شامل این شرط نمی گردد. ثانیا تا نصف اموال یعنی از یک درصد تا پنجاه درصد و تشخیص این که چه مقدار از اموال می بایستی به زوجه انتقال یابد یا معادل آن داده شود با دادگاه می باشد و الزامی به پنجاه درصد اموال نیست.
حقوقی که زوج با تلاش و کسب درآمد خویش انجام میگیرد جزو تنصیف دارایی ها نخواهد بود .

باسلام ، حقوق همسرتون رو نمیشه بابت نصف دارایی مرد در زمان طلاق از جانب وی محسوب نمود چراکه این درآمد ماهیانه و مستمری وی محسوب میشه که که مربوط به آینده میشود اما تنصیف در خصوص مال و اموالی است که در زمان عقد تا طلاق مرد در زندگی زناشویی به دست آورده است.لذا با این تفاسیر و عدم تحقق شرط مذکور حقوق مرد جزء شرط تصیف دارایی نیست.