میزان جریمه نقدی ام چقدره و آیا میشه قسط بندیش کرد کرد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۰۲ #79445086

سلام وقتتون بخیر
برای بنده ابلاغیه ای اومده و حکمم صادر شده
و بنده محکوم به پرداخت جریمه نقدی شدم.
در بخشی از این ابلاغیه آمده که:

"به جهت تعدد بابت نگهداری و ارسال آثار مستهجن به پرداخت سی میلیون
لایر جزای نقدی در حق صندوق دولت و بابت دعوت،ترغیب و تهدید شاکی به انحرافات جنسی به پرداخت پانزده میلیون لایر جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم نموده که مجازات اشد قابل اجرا خواهد بود"

خواستم بپرسم الان بنده دقیقا چه میزان مجازات شدم؟ ۱ و نیم میلیون؟؟ ۳ میلیون؟؟ یا ۴ و نیم میلیون؟؟
آیا اگر اعتراض بزنم ممکنه حکم سنگین تری برام تو دادگاه تجدید نظر صادر شه یا همچین چیزی امکان نداره؟
و اینکه آیا میتونم تقاضای تقسیط بدم؟برای پرداخت

متشکرم از پاسخگویی شما عزیزان

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست اعساربه مرجع قضایی تقدیم و تنظیم نمایید.

در صورت عدم توانایی در پرداخت دادخواست اعسار دهید در صورت پذیرش از سوی قاضی تقسیط می گردد

دادخواست اعسار به دادگاه ارایه دهید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید حداکثر مجازات اعمال می شد در صورت عدم توانایی در پرداخت ی توانید تاضای اعسار نمایید

سلام.اولا مجازات اشد یعنی مبلغ بیشتر باید اجرا بشه.ثانیا چنانچه ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ احضاریه قاضی اجرای احکام برای پرداخت جزای نقدی حاضر شوید قاضی اجرای احکام میتواند شما را از پرداخت بیست درصد جزای نقدی معاف کند.ثالثااگر شاکی خصوصی وجود داشته ووی یا دادستان به رای اعتراض نکند دادگاه تجدیدنظر مجازات را تشدید نمیکند.رابعااینجا مینوانید تقاضای تقسیط داشته باشید ودادگاه مجری حکم میتواند با اخذ تامین مناسب امر به تقسیط نماید.لذا برخلاف نظر وتصور برخی اصلا دادخواست اعسار محلی از اعراب نداره ونیاز به دادخواست هم نیست وبا تقاضای معمولی به اجرای احکام وفق ماده۵۲۹قانون آیین دادرسی کیفری دادگاه به شرحی که در بند ۴گفته شد اتخاذ تصمییم می نماید.لازم به یاد آوری است اگر مهلت تجدید نظر تموم نشده وامیدی به تغییر رای در دادگاه تجدیدنظر باتوجه به دلایل اثباتی پرونده ندارید میتوانید وفق ماده ۴۴۲قانون آیین دادرسی کیفری با اسقاط حق تجدید نظر خواهی از دادگاه صادر کننده حکم تقاضای تخفیف مجازات کنید که دراین صورت تا یک چهارم مجازات تعیین شده کسر میشود.

اگر بتوانید اعسار خود را ثابت کنید امکان تقسیط وجود دارد

با سلام و درود
.مجازات بیشتر اعمال می گردد و اگر توانایی پرداخت بصورت یکجا ندارید دادخواست اعسار وتقسیط بدهید.