در تجدیدنظر امکان تخفیف یا تبدیل حبس به جزای نقدی یا جایگزین وجود دارد؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۴۶۸ #79388854

باسلام
مقدار یک گرم و ۱۰ سانتی هروئین جرم نگهداری و محکوم به پرداخت یکصد و پنج میلیون ریال بعنوان جزای نقدی در و تحمل چهل و یک ضربه شلاق تعزیری و تحمل دو سال و یکماه حبس تعزیری و با توجه به عدم سابقه مجازات حبس به نصف شد.
با توجه که الان در ترک هستم و دو فرزند و شاغل و مشکل مالی و در شهر غریب هستم.

مشاوره حقوقی کیفری
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چنین امکانی می باشد.

با سلام
در صورت وجود جهات تخفیف ، امکان کاهش مجازات در مرجع تجدیدنظر وجود دارد.

درود بر شما .با توجه به توضیحات امکان تخفیف و تبدیل در تجدید نظر وجود دارد

با عرض سلام بله امکان این امر حتما وجود دارد

با توجه به قانون کاهش مجازات میتوانید اقدام نمایید

با احترام چنین امکانی وجود دارد

درود
دادگاه تجدیدنظر امکان تشدید مجازات را ندارد ولی تخفیف در مجازات متصور هست. اما این مورد بستگی به شرایط خاصی دارد
اما همچنین
می توانید با انصراف از تجدیدنظرخواهی و با تقدیم لایحه ای به دادگاه صادر کننده رای، درخواست تخفیف با عنوان تسلیم به رای نمایید