قسطی کردن نفقه چگونه تقاضا شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۰ #79381791

سلام همسرم تقاضای نفقه از اول ۹۸ تا برج ۱۱ کرده و حکم به نفعش صادر شد چون من راننده تاکسی هستم بصورت دستی روزانه به ایشان پرداخت کردم مدرک واریزی نداشتم. الان باید چجور اقساط د پرداخت کنم چه درخواستی بدم کجا یاید بروم ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما میبایست دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به مطرح نموده با معرفی اموال و دارایی خود و همچنین ارایه استشهادیه محلی و شهادت دو نفر شاهد که از زندگی و وضعیت مالی شما باخبر هستند ادعای خود را اثبات نمایید

بسمه تعالی : با رای قطعی صادره و پر کردن فرم استشهاد ( دو نفر کافبسیت)و مراجعه به یکی از دفاتر خدمات قضایی .. داددخواست اعسار از پرداخت محکوم به را صادر فرمایید و منتظر باشیبد تا از شعبه مربوطه شما را احضار و با شاهدان خود برای اثبات اعسار خود جاضر شوید.. سه تا استعلام رو هم باید بگیرید : ۱) بانک مرکزی ۲) سازمان ثبت املاک ۳) پلیس راهور

با سلام
شما در صورت اعسار می توانید دادخواست اعسار از محکوم به داده و برای اثبات آن علاوه بر ارائه لیست دارایی ها که دال بر عدم دارایی شما یا موارد مستثنیات دین می باشد باید استشهادیه محلی و شهادت دو شاهد که با زندگی شما آشنا باشند را پیوست نمایید