با توجه به اینکه ایشان در زندان هستن و وضعیت مالی خوبی هم ندارند درخواستم رد میشود؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۳۶ #79379933

با سلام.بنده زوجه هستم و به مدت ۱ سال و نیم در منزل پدرم هستم و همسرم ۲ بار درخواست تمکین داد که به دلایلی رد شد.الان حکم زندان برای زوج امده به مدت ۴ سال ایا من الان میتونم درخواست تهیه منزل بزنم و اعلام امادگی برای تمکین یا با توجه به اینکه ایشان در زندان هستن و وضعیت مالی خوبی هم ندارند درخواستم رد میشود؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تهیه مسکن جزء نفقه است و باید محیا کنند

با درود. بلحاظ رد تقاضای تمکین زوج؛ نفقه شامل زوجه میشود. و مسکن هم جز نفقه هست

سلام تهیه مسکن جز نفقه می‌باشد و باید پرداخت کنند

سلام . با توجه به رد شدن درخواست تمکین ایشان ، پرداخت نفقه و تهیه مسکن به عهده ایشان است .

با سلام،تهیه مسکن جزء نفقه میباشد ومیتوانید اقدام کنید

سلام.با توجه به حبس زوج شما میتوانید دادخواست طلاق بدهید لکن نفقه در هر حال به عهده ی زوج میباشد و درخواست شما رد نمیشود.

درود
در هر صورت تامین و پرداخت نفقه بر عهده زوج می باشد.