در صورت امکان راهنمایی بفرمایید منظور کدام ماده قانونی است یا اینکه اشتباهی صورت گرفته؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۰۶ #79318877

سلام، قاضی در متن دادنامه گفته «نامبرده مستندا به ماده ۷۴۴ قانون مجازات اسلامی کتاب پنجم تعزیرات و مجازاتهای بازدارنده مصوب ۱۳۷۵ به حبس محکوم می‌گردد»
اما در کتاب پنجم ماده ۷۴۴ وجود نداره و مواد موجود از ۴۹۸ الی ۷۲۵ هستش

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.قانون جرائم رایانه ای در ارتباط با استفاده از فیلم عکس شخص دیگری است .....

سلام
این قانون در ارتباط با عکس شخص دیگری میباشد.

سلام وقت بخیر
قانون جرائم رایانه ای در ارتباط با استفاده از فیلم عکس شخص دیگری است .

سلام و وقت بخیر.
مبحث قانون جرائم رایانه ای در خصوص استفاده از فیلم و صدا و تصویر دیگری هست که هم عنوان تعزیرات استفاده میشود و هم قانون جرائم رایانه ای و فرقی ندارد.
موفق باشید

با سلام.
موضوع شما نیاز به بررسی دارد

بادرودوسلام باید موضوع بررسی شود.

با درود اظهار نظر نیازمند بررسی دقیق مدارک میباشد از مشاوره تلفنی یا انلاین استفاده کنید