امکانش هست قبل از طلاق به نحوی از این پدر و مادر بابت رفتارهایشان، اعم از تهدید بابت بخشش مهربه، عدم برقراری ارتباط با همسرم و‌کتمان کردن ارتباط خودشان با پسرشان شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱۶۹ #79286634

با سلام و عرض خسته نباشید
اینجانب از سال ۹۶عقد کردم که همسرم امریکا بودند و طی خواستگاری سنتی و معرفی خانواده ها آشنا شدیم. پس از عقد ایشان به امریکا بازگشنند و‌مدارک ازدواج هم بردند تا پروسه مهاجرت و رفتن من هم اقدام کنند. تابستان سال ۹۸جشن عروسی برگزار شد و طبق برنامه ریزی های وکیل مهاجرت و برنامه زمانبندی اداره مهاجرت امریکا زمان مصاحبه من هم همان اخر سال ۹۸بود. بهمن ماه ۹۸بود که همسر من بدون هیچ دلیل موجهی ارتباط با بنده و تماس تلفنی و ... را قطع کرد و‌راه های ارتباطی را بست. و بعد یک ماه پیگیری از خانوادش و بحث ایشان اعلام کرد که وقت مصاحبه شما اعلام شده است (اسفند ۹۸) و تا مهریه ات را نبخشی و تعهد ندی که با خانوادت قطع ارتباط خواهی کرد اجازه رفتن به مصاحبه (سفارت آنکارا) را نداری و تا ۳روز بیشتر فرصت نداری. که خدا رو شکر کرونا شد و پروازها کنسل شد ولی خانواده همسرم احساس ندامت کردند که ایشان تحت تاثیر دوستانش در امریکا بودند و ما مخالف بودیم درصورتیکه در تمام اون مدت خانوادش از شروط پسرشان حمایت می کردند. متاسفانه در طی این مدت ایشان به کرات بهانه گیری میکردند و در نهایت از شهریور ۹۹ کلا ارتباطش و راه های ارتباطی را مجدد مسدود کرد و ناچار تصمیم به اجرا گذاشتن مهریه و درخواست نفقه کردم(چون هیچ هزینه ای به عنوان نفقه این ۴سال به بنده ندادند) و حکم بدوی گرفتم. از آنجایی که خانواده ایشان بسیار دروغگو هستند و در طی این ۴سال با دروغ و تحریک پسرشان از راه دور زندگی من را نابود کردند، ایا امکانش هست قبل از طلاق به نحوی از این پدر و مادر بابت رفتارهایشان، اعم از تهدید بابت بخشش مهربه، عدم برقراری ارتباط با همسرم و‌کتمان کردن ارتباط خودشان با پسرشان شکایت کرد؟ لازم به ذکر است این خانواده و پسرشان در مورد موقعیت و شرایط پسرشان اعم از تحصیلی و کاری در خارج از کشور به ما دروغ گفتند و بنده در زمینه فریب در ازدواج از آن ها شکایت کرده ام.
با احترام

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ممکن می باشد. ...

سلام
شکایت قابل طرح است.

امکان شکایت وجود دارد....

با سلام ،حقوقی که برای زوجه در قانون مشخص شده است مانند مهریه که در متن عنوان نمودید از حقوق حقه شماست مگر خودتان بذل نمایید باید بررسی گردد علت تهدید چه می باشد که به این موضوعات روی آوردند علی ایحال امکان شکایت برای شما وجود دارد ولیکن محکومیت آنان بستگی به دلایل و مستندات ابرازی از سوی شما می باشد.

با سلام،بله امکان شکایت وجود دارد.

سلام
موارد ذکر شده جرم نیست و قابل پیگیری نمی باشد، لیکن در خصوص فریب در ازدواج می توانید اقدام نمایید .

باسلام و ادب
مسایل و مشکلات مطرح شده درمورد خانواده ی همسرتان امکان پیگیری قانونی ندارد مگر با شهادت شهود و ادله ی محکمه پسند.