آیا شوهرم میتواند منو از لحاظ روحی اذیت کند و من نتوانم طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۳۹ #79281704

سلام. زندگی من و شوهرم به مشکل برخورد کرده و شوهرم درخواست جدایی توافقی دارد.
شوهرم میگه اگر مهریه رو اجرا بزارم و کار به شکایت برسه، منو ملزم به تمکین خواهد کرد و مهریه رو سالی ی سکه میده و نفقه هم پرداخت میکنم اما دیگه طلاق نمیدهم و زندگی ، دیگه زندگی نمیشه. یعنی میخواهد منو هم تحت فشار بگذارند و هم اذیت کند.

مهریه من۳۵۰سکه، دو دانگ خانه که در آینده خرید و ۱۰۰مثقال طلا هست،
سه سوال دارم:

۲:در صورت جرا گذاشتن مهریه، آیا سکه ها و طلاها هرکدام به صورت جداگانه مورد قسط بندی واقع می‌شوند؟

۳:در قباله نوشته شده دو دانگ خانه ای که در آینده داماد فراهم کرد بنام زن بزند، حالا شوهرم در زمان خرید خانه، خانه را بنام مادرشون زده، آیا این دو دانگ در مهریه ضمانت اجرایی ندارد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت اثبات عسر و حرج میتوانید طلاق بگیرید.

به نام خدا
با سلام
شما می توانید با وجود
۱_ داشتن وکالت در طلاق از طرف زوج یا
۲_ شرایط مندرج در به استناد ماده۱۱۱۹_ ۱۱۲۹_۱۱۳۰ از قانون مدنی دادخواست طلاق بدهید.
موفق باشید

با اثبات سوءرفتار و عسر و حرج امکان طلاق هست.

با احترام در صورت اثبات عسر و حرج خود میتوانید طلاق بگیرید

تمامی آرای درباره مهریه راجع به تمام آن خواهد بود، همچنین برای طلاق باید عسر و حرج را ثابت کنید و اصولا طلاق و مهریه و موضوع متفاوت هستند.

باسلام
خیر همه با هم قسط بندی میشه
اگه دو دانگ خانه معینی نباشه قاعدتا تبدیل به معادل وجه نقد میشه

بادرودوسلام اگردرشرایط عسروحرج باشید می توانید به طلاق اقدام نمایید.