میخوام بدونم میتونم بدون اجازه پدرم باهاش ازدواج کنم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۸۰ #79263934

سلام من دختری سی ساله هستم که تو خانواده ای پراز تنش های عصبی بزرگ شدم من هیچ حق انتخابی تو هیچ کاری ندارم شش ساله که فردی رو دوست دارم اما خانوادم حتی اجازه اومدن به خونه رو نمیده ،پسره از روز اول همه چیو به من گفته از اعتیاد گذشتش گفته ولی یازده ساله پاکه والان حامی ترک معتادینه وچندنفری رو ترک داده وتواین مدت که ترک کرده ورزش میکرده وبدنسازی حرفه ای رو پیش گرفته شغلش هم کشاورزیه

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه پدرتان دلیل موجهی برای مخالفت نداره میتوانید با مراجعه به دادگاه و‌بیان مشخصات طرف مقابل و شرایط تعیین شده... نسبت به اخذ اجازه برای ازدواج اقدام کنید، در نظر بگیرید پدرتان به عنوان خوانده به جلسه دادگاه دعوت میشود.

در صورت دوشیزگی نیاز به اذن پدری یا جد پدری دارید، اگر مخالفت پدر دلایل موجهی نداشته باشد میتوانید از دادگاه خانواده اجازه ازدواج بگیرید.

در صورت باکره بودن باید اذن پدر باشه یا از طریق دادگاه اقدام کنید

با سلام و درود . شما میبایست از دادگاه اجازه ازدواج بگیرید .

با احترام اگر دوشیزه باشید یا با اذن پدر میتوانید ازدواج نمایید یا تجویز دادگاه

باسلام
در صورت باکره بودن نیاز به اذن پدر میباشد .

با درود دختر دوشیزه نیاز به اذن پدر دارد مگر قانونا بتواند از طریق دادگاه اقدام نماید