شکایت از کسی که قبلا تجاوز کرده است؛ چگونه است؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۳۷ #78898222

اگه بخوام از کسی که قبلا تجاوز کرده شکایت کنم میشه یا نه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
اگر جرم مشمول‌ مرور زمان نشده باشد، با ادله محکم و مستدل می‌توان‌ اقدام نمود.

باید ادله کافی داشته باشید

سلام وقت بخیر
اگر موضوع مشمول گذر زمان طولانی شده باشد اثبات آن میتواند سخت یا غیر ممکن باشد ولی اگر دلایل و مستنداتی دارید میتوانید طرح شکایت کنید.

صرف ادعا مثبت شکایت نخواهد بود لاکن در صورتی که با دلایل متقن بتوانید اثبات کنید شکایت امکان پذیر است

با سلام
امکان تشخیص هویت متجاوز از طریق ارجاع به پزشکی قانونی تنها ظرف ۷۲ ساعت از وقوع تجاوز میسر است .
لذا اگر دلایل محکمی در این زمینه دارید اقدام بفرمایید .

باید جهت اثبات ادعای خود شاهد یا دلیل و مدرک معتبر داشته باشید

سلام
اگر دلایل و ادله کافی برای اثبات ادعای خود دارید بله، میتوانید شکایت کنید