آیا تغییر نام نوزاد در اداره ثبت احوال وجود دارد؟

پرسیده شده
۳۲ پاسخ ۲۵,۳۴۸ #78878

با سلام
آیا امکان تغییر نام نوزاد دو ماهه توسط پدر وی از نام نوشیکا به معنی آهوی تازه به دنیا آمده- بچه آهو به نام لیانا به معنی بانوی درخشان و زیبارو به استناد موارد زیر از قانون ۲۰ ثبت احوال وجود دارد?
۱- نام هایی که معنای آنها موجب تحقیر فرد شود.
۲- نام هایی که موجب ترویج فرهنگ بیگانه شود.
۳- تغییر نام های کم اقبال با فراوانی کم به نام های پر اقبال با فراوانی بیشتر
اگر امکان دارد به کدامیک از موارد بالا می شود استناد کرد?
با تشکر

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۳۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام/ باید دادخواست به دادگاه دهیدچون بیشترتغییرنامها دراین موارد پیش امده ازطریق دادگاه صورت میگیرد

با درود.بلی شاید هر دو اسم قانونی باشه ولی با استناد به بند ۳از طریق ثبت احوال اقدام کنید. البته در لیست ثبت احوال باید نام انتخابی شما موجود باشد

سلام
بله قابل تغییر است از طریق اداره ثبت احوال اقدام کنید

با سلام
از طریق ثبت احوال اقدام فرمایید
اگر نام از مصادیق غیر معمول و مخالف شئونات و احوال شخصیه نباشد مشکلی ایجاد نخواهد شد

بله. به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید.البته هردو اسم ریشه ایرانی دارند احتمالا موفق شوید تغییر دهید.

با سلام ودرود!بله امکان پذیر است میتوانیدجهت تغییر نام فرزندتان به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید

سلام ، انتخاب نامهایی که مخالف شئونات اسلامی وموجب هتک حیثیت گردد،ممنوع است