شخصی که مورد اهانت قرار گرفته با در اختیار داشتن اسکرین شات چت ها میتواند به مراجع قضایی مراجعه کند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۶۲۴ #78731593

سلام خسته نباشید
درصورتی که شخصی در پیام رسان تلگرام به شخص دیگری اهانت کند و بعد از انجام این کار پیام های خود را کاملا از دو طرف پاک کرده و دیلیت اکانت کند ایا شخصی که مورد اهانت قرار گرفته با در اختیار داشتن اسکرین شات چت ها میتواند به مراجع قضایی مراجعه کرده و پیگیر موضوع شود؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتی که پیامها پاک شده و دیلیت اکانت کرده باشد شکایت نتیجه ای نخواهد داشت چون قابل اثبات نیست

با سلام صرف توهین در واتساپ همچنین با دیلت اکانت طرف . پیگیری شما تا حدود زیاد بی نتیجه می ماند .

با سلام مدعی باید اثبات نمایید
اگر اکانت حذف شده باشد و قابل بازیابی نباشد،خیر قابل پیگیری و شکایت نیست.

به صرف داشتن اسکرین شات نمی توان اقدام کرد

دلیل آن مستند قانونی است که قاضی در فرض مواجهه با آن،چاره ای جز تبعیت و اصدار رای مطابق آن ندارد( توجه داشته باشید که در غیر اینصورت مستند ما دلیل محسوب نشده و اگر مستند اطلاق قانونی دلیل یابد دیگر نمیتوان خلاف آن حکم داد).اما گاهی جز ادله،مستندات دیگری نیز هستند که هرچند توان اثباتی و لزوم اجرایی آنها مانند دلیل نیست،اما باز هم مفید فایده هستند و میتواند جهت تکوین و جلب نظر دادرس به سمت مدعای شما کارساز باشند.به این قسم از مستندات امارات میگویند.

اسکرین شات و سایر ازین نوع مستندات قطعا دلیل نیستند و میتوانند اماره قلمداد شوند.
بازیابی و استعلام پیام ها هم که با توجه به فروض مطروحه شما منتفی است.

با سلام چنانچه اکانت تلگرام پاک شده باشه صرف داشتن اسکرین شات کمکی نمیکنه

با توجه به پاک شدن پیامها امکان شکایت وجود ندارد