آیا اکنون که پدر من زنده است می‌توانم برای گرفتن این پول ، به علیه آن کس دادخواهی کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۴۴ #78706502

پدر من پولی را به کسی داده و از او خواسته این پول را به من بدهد اما آن کس این پول را به من نداده است ؛ آیا اکنون که پدر من زنده است ، من می‌توانم برای گرفتن این پول ، به زیان (علیه) آن کس دادخواهی کنم ؟ و اگر می‌توانم دادخواهی کنم ، موضوع خواسته چه چیزی باید باشد ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام واحترام.شما نمی توانید دادخواست دهید می بایستی پدر شما علیه آن شخص طرح دعوی نماید.

با سلام می باید پدر شما به طرفیت آن شخص دادخواست مطالبه وجه مطرح کنند

دادخواست مطالبه وجه توسط پدر که مبلغ را واریز نمودند می بایست طرح شود

با سلام
در صورت وجود قرارداد یاسند کتبی یا داشتن شاهد بر این موضوع مبنی بر پرداخت وجه به شما ( در زمان مشخصی ) می توانید اقدام نماید

سلام برای مطالبه قانونی باید شخص واریز کننده اقدام نماید

با توجه به صحت تعهد به نفع شخص ثالث، شما به عنوان ذینفع می‌توانید دعوای الزام به ایفای تعهد (مطالبه وجه) نمایید.