ایا شوهرم با توجه به اینکه فاکتورا به نام پدرم هستن میتواند ادعا کند که او این ها را برای خانه ی خود خریده نه خانه ی دخترش؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۴ #78658437

سلام
تقریبا تمام وسایل زندگی را پدرم به عنوان جهیزیه خریده و فاکتورا به نام اوست و بخشی را هم مثل ظرف ظروف پولش را به من داد و منم با کارت خودم خریدم یعنی هم فاکتور موجوده هم پرینت اما بعضی ظرف و ظروف را نقدا خریدم یا از مغازه هایی خریدم که یادم نیست ایا شوهرم میتواند روی ان ها ادعا کند یا خیر ؟قابل توجهتون من درخواست استرداد جهیزیه دادم ان هم در دادگاه خانواده که متاسفانه قاضی با وجود مستندات و شهود حاضر به قبول تامین خواسته نمیشود و این امر بسیار منو ترسونده چون شوهرم سابقه ی سرقت طلاهامو داشته و الانم تهدید به تخریب وسایلم کرده اگه وسایلمو مفقود کنه یا خراب کنه و بعد ادعا کنه در زندگی مشترک خراب شدن من حقمو از کجا مطالبه کنم چه کسی پاسخگوست من در شهر اهواز هستم و من هم انقدر استطاعت ندارم که بتوانم بابت این چیزها دوندگی کنم از اینور هم ایشون در دادگاه ها حاضر نمیشود و موجب اطاله ی دادرسی میشود و من نگران جهیزیه ام هستم باید چیکار کنم ؟ایا شوهرم با توجه به اینکه فاکتورا به نام پدرم هستن میتواند ادعا کند که او این ها را برای خانه ی خود خریده نه خانه ی دخترش؟لطفا به تمام سوالات پاسخ دهید من باید چگونه برای وسایلم تضمین بگیرم؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نپذیرفتن تامین خواسته نباید سبب نگرانی گردد
به نظر بنده نیز به دلابل مختلف نپذیرفتن آن از سوی رییس دادگاه منطقی است و از طرفی پذیرش آن شروطی دارد و معمولا مستلزم پرداخت خسارت احتمالی است
لیکن پذیرفته نشدن تامین خواسته دلیل بر لین نیست که قاضی علیه شما است
جهزیه عرفا متعلق به شماست و هر آنچه بابت آنها فاکتور دارید نیز از همین قرار است
شما همه جهزیه را اعلام نمایید اگر در مالکیت برخی از انها اختلاف واقع شود ادعای هر دو بررسی خواهد شد و میتوانید از شهادت شهود برای اثبات ادعایتان نیز بهره مند شوید

شما میبایست با بیان این مطالب ...تقاضای*** تامین دلیل ***میکردید و نه تامین خواسته چرا که در مواردی مانند شما که بیم تخریب اموال و یا دلایل استنادی وجود دارد میتوان تقاضای تامین دلیل تا در این صورت دادگاه اقدام به صورت برداری از آنها و ... نماید