آیا میتوانم دادخواست تمکین و تهیه منزل بدهم تا او را مجبور کنم تا طلاقم بدهد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۴ #78580114

حدود پنج سال است که درخانه پدری زندگی میکنم زوج حکم عدم تمکین و ازدواج مجدد گرفته و حدود سه ماه است که ازدواج کرده چگونه میتوانم زوج را وادار کنم مرا طلاق بدهد

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام تقدیم دادخواست تمکین توسط زوج میسر می باشد بدوا طی اظهار نامه ای آمادگی خود را برای تمکین اعلام سپس دادخواست تهیه مسکن مستقل تقدیم نمایید جهت طلاق به نظر می رسد نیار به انتخاب وکیل مجرب می باشید

اگر مهریه ی شما عندالمطالبه است مطالبه ی مهریه نمایید و به صورت توافقی از همسرتان طلاق بگیرید زیرا به دلیل عدم تمکین زوجه ناشزه محسوب خواهد شد ودر این صورت مهریه به زوجه تعلق نمی گیرد.

باسلام خدمت هموطن گرامی .طبق ماده ۲۵ قانون حمایت خانواده درصورتی که زوجین متقاضی طلاق توافقی باشند دادگاه باید موضوع را به مرکزمشاورخانواده ارجاع دهد که طلاق به درخواست شماباشد مطابق قانون به صدورحکم الزام زوج به طلاق یااحرازشرایط اعمال وکالت درطلاق مبادرت میکند.

با درود
طبق قانون زنی که از شوهر خود تمکین نکند ناشزه محسوب می شود و در این صورت نفقه تعلق نمیگیرد شما میتوانید اگر مهریه عندالمطالبه است مطالبه مهریه کنید و به صورت توافقی از همسرتان طلاق بگیرید