چطور بیگناهی وی اثبات شود؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۰۶ #78491040

سلام لطفا بگید اگر مدارکی باشه که اتفاقی بیفته بشه با اون مدارک به یکی تهمت زد حتی قتل و اون طرف اگه ثابت کنه قتل نکرده بی گناهه با دوربین و شاهد ولی بگن از طرف اون بوده قتل یا دزدی چطوری باید اثباتش کرد آیا راهی است؟یا نیست؟ خاهش میکنم بگید چیکار باید کرد آیا میشه کاری کرد بی گناهیش ثابت شه ک همدست نبوده؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
موضوع نیاز به بررسی بیشتری دارد

مدعی میبایست ادعای خود را ب اثبات برساند و با عدم ارائه ادله و شواهد کافی مبنی بر احراز جرم متهم تبرئه خواهد شد

موضوع نیازمند به بررسی ست.

با سلام
برای محکومیت شخصی ، بایستی تمامی مدارک و مستندات و شواهد بر علیه وی باشد و تنها با ادعا و شک نمیتوان کسی را مجازات نمود
موضوع شما به دلیل مبهم بودن نیاز به بررسی کامل و نیز در صورت تمایل انجام مشاوره تلفنی یا حضوری با کارشناسان و متخصصین امر میباشد

بادرودوسلام موضوع مستلزم بررسی می باشد.

درود موضوع نیاز به بررسی بیشتری دارد

باسلام
برای دفاع و اثبات بی گناهی نیاز به دلایل و شواهد ومدارک لازم وارائه به دادگاه وهمچنین ارائه لوایح دفاعی قوی