چطوری قانونا میتونم این درصد کم کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۶ #78433214

سلام
۲۰ ساله که در طرح تفظیلی شهر زمین ما فضای سبزه
الان چند وقته که به شهرداری میریم میگن باید ۷۰ درصد زمینو به ما بدی
ما ۵ برادریم که اگه اینجور بشه از ۲۰۰۰ متر زمین فقط ۵۰۰ متر برامون میمونه

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر بخواهید ساخت و ساز کنید در زمین باید به شهرداری ان میزان را بدهید ولی آنها مکلف اند مبلغ ان را بشما بدهند و شما هم می توانید درخواست نظر کارشناس دادگستری را برای قزمت درخواست کنید که متضرر نشوید و مبلغ بالاتری به زمین تعلق بگیرد

با درود اگر مالکیت هستید شهرداری باید قیمت زمین را به شما بپردازد

سلام شما مستند به لایحه قانونی تملک اراضی و املاک.. دادخواست مطالبه وجه بدید به طرفیت شهرداری، در صورت احراز مالکیت با ارجاع به کارشناسی قیمت زمین به نرخ روز به شما پرداخت خواهد شد