آیا بعد از بازجویی و صدور حکم در اصفهان باید به شیراز بفرستش؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۷ #78306557

سلام من شیراز هستم مغازه طلافروشی من رو ۲سال پیش سرقت کردند ۲نفره بدون اسلحه.... و فراری هستند و طبق مستندات و فیلم حکم غیابی صادر شده و جلب..... حال در استان اصفهان جدیدا یک فقره سرقت طلا فروشی مسلحانه انجام شده که ۴ نفر بودند ولی یک نفر از این ۴ نفر سارق طلافروشی من بوده لذا سارق ها به شیراز فرار کردند ولی در شیراز دستگیر می‌شوند و توسط نیابت قضایی اصفهان به اصفهان برده می‌شوند؟؟ حال من حکم نیابت قضایی گرفتم و رفتم دادگاه اصفهان و گفتم یکی از این سارق ها محکوم شده و در صورت رفع نیاز عودت دهید به شیراز... ولی دادگاه اصفهان از شیراز تقاصا کرده پرونده این سارق رو بفرستند اصفهان و درصورت نیاز گفتن بهت ابلاغ میکنیم که بیای یا نیازی؟؟ یا پرونده ها یکی می‌شود؟؟ آیا یه سارق من کجا باید رسیدگی شود؟؟ تا حداقل بازجویی کنیم ازش ببینم مالم رو کجا بردند

مشاوره حقوقی سرقت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگرهر دو جرم در صلاحیت دادگاه کیفری دو باشد در شیراز رسیدگی خواهد شد. اگر جرم واقع شده در اصفهان در صلاحیت دادگاه کیفری یک باشد پرونده شما هم در اصفهان رسیدگی خواهد شد.

بستگی به اهمیت جرم سارقین دارد اگر درصلاحیت دادکاه کیفری یک دراصفهان باشد درهمان شهر رسیدگی می شود ولی اگر هر دو در صلاحیت دادکاه کیفری دو باشد به شیراز عودت داده می شود

درود بر شما، در این مورد برای تسهیل رسیدگی، در خصوص پرونده شما نیز در اصفهان رسیدگی خواهد شد. صدالبته که بازجویی نیز در همان شهر صورت می‌گیرد و این مساله به شما ابلاغ خواهد شد.

درود

دادگاه یا دادسرای محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است اگر متهمین متعدد باشن به جرام انها یکجارسیدگی میشود و با توجه به ارسال پرونده شما به دادگاه اصفهان مورد برسی قرار میگیره و به شما نتیجه اعلام خواهد شد

رسیدگی به جرم سارقین با توجه به محل وقوع جرمی که به‌خاطر آن دستگیر شده‌اند در اصفهان صورت می‌گیرد، روند تحقیقات پرونده و جرایم آن‌ها در هر صورت انجام می‌شود و نیازی نیست حتما در شیراز باشد تا به حق شما توجه شود، شما شکایت خود را مطرح کردن و از طریق ثنا منتظر ابلاغیه باشید. مطمئنا حین رسیدگی به جرایم سارق موردنظر به شکایت شما هم توجه و رسیدگی می‌شود.

سلام
ظاهرا حسب توضیحات شما پرونده سارق در اصفهان در حال بررسی است و در خصوص پرونده شما نیز در همان جا بررسی خواهد شد و شما می توانید منتظر ابلاغ در سامانه ثنا و اطلاع دادگاه باشید .

"با سلام"
به علت تعدد جرم به نا به تشخیص قاضی ،پرونده ها میتواند در یک دادگاه رسیدگی شود