آیا از طریق سایت سفارت میتونم درخواست پذیرش بدم؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۸۰۲ #78273885

نامزد من کشور بلژیک زندگی میکنه، من چطور میتونم اقدام کنم بدون حضور ایشان؟
یا ابتدا ایشان باید درخواست ارائه بدهند؟

مشاوره حقوقی بین‌ الملل
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از طریق نامزدنان در بلژیک اقدام کنید

باسلام محضر شما بزرگوار
سوالتان نامفهوم می باشد

درخواست ویزای پیوست خانوادگی از سفارت بلژیک در تهران بدید برای همسرتان نامه خواهد رفت سپس برای اینترویو شما را دعوت خواهند کرد لذا خواهان شما و پذیرنده همسر شما طلقی می شود

سلام و ارادت
بایستی از طریق نامزدتان در کشور بلژیک ابتدا اقدام شود .

سلام و درود سوال خود را واضح مطرح نمایید

با سلام
برای ویزا میتوانید اقدام کنید لیکن جهت اخذ اقامت و پذیرش نیاز به اقدام از طریق همسر خود دارید
سوال کلی مطرح شده است لطفا واضح تر مقصود خود را بیان نمایید

اگر همسر قانونی شما هستن باید ایشون از طریق سفارت کشور مورد نظر درخواست کنن