مدت زمان رسیدگی کیفری در دادسرا تا ارسال پرونده به دادگاه چه مقدار می باشد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۷,۱۶۹ #78164

سلام .درشکایت ضرب وجرح عمدی با ادله اقرار سریع متهم٬شهادت شهود٬گواهی پزشکی قانونی مدت زمان رسیدگی از دادسرا تا شعبه کیفری چقدر است .باگذشت نه ماه از پرونده هنوز متهم تفهیم اتهام نشده .لطفا راهنمای کنید.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بخشنامه قوه قضاییه در خصوص میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌ها

شماره۹۰۰۰/۱۶۱۴۶۴/۱۰۰ ۱۳۹۹/۱۲/۱۷

سلام
زمان دقیقی در رویه ی عملی وجود ندارد

با درود
رویه رسیدگی چنین پرونده هایی نهایتا سه تا چهار ماه است و عدم پیگرد و صدور قرار نهایی حسب مورد جلب به دادرسی و کیفرخواست یا منع تعقیب بایستی در این موعد بعمل بیاید، به شعبه بازپرسی یا دادیاری مراجعه نمایید و از روند رسیدگی پرونده آگاه شوید، اگر منظورتان اقرار صریح بوده بایستی قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست صادر شود‌

متاسفانه طول مدت زمان رسیدگی قابل پیش بینی نیست

با درود مدت زمان قابل پیش بینی نیست، به شما ابلاغ خواهد شد، می‌توانید از جزئیات پرونده حضوری مطلع شوید.

با سلام به شعبه مورد نظر مراجعه و مطلع شوید

با سلام
باتوجه به اظهارات شما و گذشت مدت زمان نه ماه احتمال این که تصمیم نهایی دادسرا صادر شده باشد و یا نیابت قضایی صادر شده باشد و پرونده به دادسرای حوزه قضایی دیگری ارجاع شده باشد بسیار فراوان است لذا حتما به سایت عدل ایران قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص حقیقی مراجعه کنید تا از جریان رسیدگی به پرونده خود مطلع شوید.