قیمت منطقه ای ملک رو چطور میتونم جویا شوم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۱ #77959537

سلام از چه سایتی میتونم قیمت منطقه ای ملک رو پیدا کنم

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی می توانید درخواست نمایید در دسترستان قرار دهند

سلام امکان دریافت قیمت منطقه ای به صورت آنلاین وجود دارد که یکی از اساتید نام سایت را فرمودند ولی این سایت داده های قدرتمندی نداشته و در خیلی نقاط چنین امکان محاسبه ای را ندارد با توجه به موضوع اگر مربوط به دادگاه هست دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ،اگر مربوط به مالیات است سازمان امور مالیاتی و ثبت و شهرداری نیز قیمت منطقه ای را در اختیار متقاضیان می‌گذارند

باتوجه به تغییر سریع قیمت املاک بهتر از کارشناسان رسمی دادگستری استعلام نمایید.

ارزش منطقه املاک شامل عرصه زمین و اعیان بنا می باشد که برای محاسبه عوارض و هزینه های دادرسی به شهرداری ها ، دادگستری محاسبه می گردد علیهذا محاسبه آن زمانبر می باشد .
اما وب سایت هایی مانند cityarea.ir جهت محاسبه سریعا ارزش منطقه طراحی گردیده است.