همسرم از ملاقات فرزندم ممانعت میکند، بنده باید با توجه به دادنامه به کجا مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۶۴ #77937564

سلام
روزتون بخیر خسته نباشید
با توجه به دادنامه طلاق توافقی و بندی که در آن اشاره شده حضانت دختر ( فرزند مشترک ) تا سن بلوغ نزد مادر است و پدر باید نفقه دختر را بپردازد، لیکن پدر می تواند پنج شنبه هر هفته از ساعت ۱۶ لغایت جمعه ساعت ۱۶ فرزند را در کلانتری محل تحویل و رد نماید:
۱- خانواده همسرم نزدیک به دو ماه است از دیدن و شنیدن صدای دخترم و تحویل او به اینجانب خودداری کردند.
۲-خانواده وی ذهنیت دختر بچه ۸ ساله را طوری بهم ریخته اند که دخترم حاضر نیست با من شب را بگذراند.
۳-خانواده همسر سابقم تنها راه دیدن فرزندم را پرداخت نفقه یکساله او و درخواست کتبی از دادگاه می دانند (در صورتی که بنده با توجه به پرداختهایی که داشتم بیشتر از مبلغ نفقه نیز واریز کردم).
۴- بنده باید با توجه به دادنامه به کجا پناه ببرم برای ملاقات فرزندم؟
آیا فوری به بنده حکم می دهند که به کلانتری محل برو و فرزندم را مطالبه کنم؟
۵-بنده شکایت ممانعت از حق ملاقات به طرفیت ( همسر سابقم ، پدر و مادر و برادر ایشان نمودم ) ولی هنوز شعبه ای برای این امر تعیین نشده، قبل از این شکایت می توانم دادنامه طلاق توافقی را به اجرای احکام شعبه طلاق ببرم و حکم ملاقات فرزند را بگیرم؟
لطفا بنده را راهنمائی فرمائید.
با تشکر

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید از طریق مراجعه به واحد اجرای احکام حکم صادره دستور دریافت مامور و مراجعه به درب محل سکونت فرزند برای انجام ملاقات اقدام نمایید

با سلام ووقت بخیر
ماده ۵۴ قانون حمایت خانواده:هرگاه مسئول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند یا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذی حق شود، برای بار اول به پرداخت جزای نقدی درجه هشت و درصورت تکرار به حداکثر مجازات مذکور محکوم می شود.
و ماده ۴۰هم اعلام کرده هرکس از اجرای حکم دادگاه در مورد حضانت طفل استنکاف کند یا مانع اجرای آن شود یا از استرداد طفل امتناع ورزد، حسب تقاضای ذی نفع و به دستور دادگاه صادرکننده رای نخستین تا زمان اجرای حکم بازداشت می شود. میتوان از اجرای احکام پیگیری کرد