خواستم بدونم چکاری باید انجام بدم که نیابت بفرستن شهر محل زندگیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۸ #77902707

سلام
برادر من یه کلاهبرداری اینترنتی انجام داده بعدش هر شکایتی ازش میشد نیابت میومد الان یه شکایت دیگه شده از قزوین ابلاغیه اومده دفاع از اتهام انتسابی ولی گفته بیاد دادگاه قزوین
ممنون

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام عرض ادب
در شعبه جهت دفاع حاضر شوند درخواست نیابت را به صورت مکتوب مطرح نمایید. تصمیم در این خصوص با مقام قضایی است.

ایشان نمی توانند چنین درخواستی نمایند

با سلام.
حتما به قزوین مراجعه کنید و از بازپرس پرونده درخواست کنید که در صورت اقتضاء برای جلسات بعدی نیابت صادر کنند. البته تشخیص با مقام قضایی می باشد.

سلام
در صلاحیت مقام قضایی می باشد.

با درود باید در مرجع‌ مربوطه حاضر شود و دفاع کند

سلام ایشان نمی توانند چنین درخواستی نمایند

تصمیم به اعطای نیابت با مقام قضایی رسیدگی کننده است و متهم امکان چنین درخواستی را ندارد.