چند درصد احتمال اینکه متهم شناخته بشم وجود داره؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۷ #77820046

همسرم از من شکایت کرده و اتهام رابطه نامشروع زده و از مکالمات من در صفحات مجازی واتسپ تلگرام و اینستاگرام عکس گرفته، با توجه به اینکه هیچ گونه تماس تلفنی و یا اس ام اسی نداشتم و ارتباطم صرفا از طریق صفحات مجازی بوده میخوام بدونم چند درصد احتمال اینکه متهم شناخته بشم وجود داره؟ و حکم دادگاه در بدترین حالت چیه

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اسکرین یا عکس برداری اماره است و به علم قاضی کمک مینماید

با سلام و احترام
عکس ها اماره است
و ممکن است در صورت اثبات به مجازات رابطه نامشروع محکوم شوید.
موفق باشید.

با سلام
اسکرین یا عکس برداری اماره است و به علم قاضی کمک مینماید
بهتر است با همسرتان صحبت و ابراز ندامت نمایید

با سلام
تصاویر اخذ شده همسرتان اماره ایست بر علم قاضی، لیکن اگر قاضی رابطه را باهم بودن در یک محیط تلقی نماید رابطه نامشروع اثبات نمی شود

اسکرین شات می تواند اماره باشد و دفاعیات و انکار شما موثر است