ایا میشود در شرکت مسئولیت محدود سهام فرد مدت دار باشد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۷۳ #77780899

با سلام با یک نفر میخواهیم شرکت با مسولیت محدود بزنیم ، ابتدا قرار بر این بود که سهام بین ما دو نفر مساوی تقسیم شوند اما اکنون ان فرد میگوید که به صورت ۶۰ /۴۰ به نفع ان تقسیم کنیم . بنده مخالفت کردم و در ادامه ایشون گفتند که سهام تا چند سال به صورت ۶۰/۴۰ باشد و بعد از ان ۵۰/۵۰ میکنیم. ایا همچین چیزی ممکن است ؟ و ایا این اصل باید در اساسنامه بیایید ؟

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در این شرکتها با مسئولیت محدود شرکا سهامی ندارند

باسلام در شرکت با مسئولیت محدود هرنوع آورده ای غیر نقدی باید سند رسمی تنظیم نمایید

در شرکت با مسئولیت محدود سهم الشرکه وجود دارد و نه سهام، در هر صورت داشتن سهم الشرکه یا سهام مدت دار ممکن نیست.

بادرود/ درشرکت سهامی محدود شرکا سهام ندارند

بسمه تعالی: فرض سوال مذکور خدمت شما عرض کنم در شرکت با مسئولیت محدود هر شریک که مقدازری سرمایه گذاری کرده بعنوان سهم الشرکه نام میگیرد یعنی اگر شما ده میلیون سرمایه اورده و شریک شما پنج میلیون چنین نوشته میشود که: سهم الشرکه احدی از شرکا بنام .آقای ..... به ارزش ده میلیون ریال و سهم الشرکه احدی دیگر بنام آقای .... پنج میلیون ریال است و این سهم الشرکه تا زمانیکه شرکت دارای اعتبار و دارای فعالیت است برای هر یک از شرکا دارای اعتبار و و بدون رضایت شرکا انتقال سهم الشرکه باطل است ..... لذا گفتهشریک شما بی اعتبار و غیر قابل قبول است ..

سلام
در شرکت های با مسولیت محدود، ابتدا اینکه، آنچه به شرکا تعلق می‌گیرد سهم الشرکه می باشد نه سهام. دیگر اینکه شریکی نمی تواند شریک دیگر را مجبور به فروش سهم الشرکه خود به دیگری نماید. البته اگر بر چنین امری توافق صورت گیرد، خواه در اساسنامه یا هر سند دیگری، تعهد بر انجام فعلی است که مانع قانونی ندارد.

درود
در این نوع شرکت ، شرکا سهام ندارند .