چگونه باید از درخواست تجدیدنظر طرف دعوی بعد از حکم دادگاه بدوی آگاه شوم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۷۲ #77597716

با سلام و خسته نباشید،من یک شکایت از خودرو ساز داشتم که جلسه دادگاه برگزار و حکم بدوی به نفع اینجانب بود،در حکم زده ۲۱روز برای تجدید نظر در نظر گرفته شده،از کجا بفهمم که طرف دعوی درخواست تجدید نظر داده یا نه؟ و بعد از درخواست احتمالی تجدید نظر و صدور حکم چند روز بعد باید مراجعه کنم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت اعتراض طرف دعوی بشما ابلاغ میگردد ودرسامانه عدل ایران قابل مشاهده خواهدبود.

با درود نسبت به آنچه به ضرر شماست تجدیدنظرخواهی نمایید

اگر حکم بدوی کاملا به نفع شماست دیگر نیازی به تجدید نظر خواهی ندارید ولی اگر به قسمتی از حکم هم اعتراض دارید میتوانید تجدیدنظرخواهی کنید که ۲۰ روز است

با درود از آنجایی که ثنا دارید به شما ابلاغ خواهد شد.

درود
در سامانه عدل ایران قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص حقیقی می توانید روند پرونده خود را بررسی کنید

در صورت تجدید نطرخواهی به شما ابلاغ می شود تا ظرف ده روز پاسخ بدهید از طریق سامانه ثنا پیگیری کنید

ورود به سامانه عدل ایران>سامانه ابلاغ اوراق قضائی> مشاهده ابلاغیه تجدیدنظر
در نهایت ۱۰ روز از تاریخ ابلاغ فرصت تبادل لوایح دارید