بابت خرید شارژ محکوم میشوم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۰۰ #77529264

سلام،من کارم جانبی موبایل و فروش موبایل هست،چند روز پیش یک نفر که ادعا میکرد مشتری من هست به من در واتس اپ پیام داد که شارژ ایرانسل ۲۰ هزار تومانی را ۱۲ تومان میدهد و من هم بعد از اعتماد ازش خرید کردم اما بار اخر که پول واریز کردم به مبلغ ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان،دیگه شارژ برام نفرستاد،،اگر الان برای پول که به حسابش واریز کردم شکایت کنم،حرفم به جایی میرسد؟!

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با دادخواست با عنوان استرداد وجه قابل مطالبه میباشد

خیر محکوم نخواهید شد، دادخواست مطالبه وجه طرح نمایید

می توانید به طرفیت ایشان با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه دهید .

باسلام.هرچند کلاهبرداری هم شامل میشود ولی جهت اطمینان دادخواست مطالبه وجه بطرفیت ایشان مطرح کنید.

با درود تحت عنوان کلاهبرداری قابل شکایت و پیگیری است
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

باسلام
با تقدیم دادخواست مطالبه وجه نمایید