آیا من میتونم از کارشناس شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۱۸۳ #77420283

با درود و احترام
در پرونده‌ای، ادعا شده است که عدم رعایت حق تقدم عبور و مرور توسط خودرو بنده، باعث شده است که یک موتورسوار و ترکنشین ایشان منحرف شده و دچار شکستگی و آسیب‌دیدگی گردند که به همین دلیل، در دو پرونده جداگانه (یکی پرونده شکایت موتورسوار از من مبنی بر اقدام برای قتل و عدم کمک رسانی به مصدومین و دیگری پرونده شکایت ترکنشین از موتورسوار) از من شکایت شده است. پرونده اول به دلیل تاخیر من در ثبت درخواست تجدیدنظر به اتمام رسید و من ۵۰% مقصر شناخته شدم اما قاضی گفت اگر پرونده دوم به نتیجه برسه، میتونم به این پرونده نیز بسطش بدم!
خلاصه در پرونده دوم درخواست کارشناسی کردم (بعد از یکسال) و کارشناسی سه هفته پیش انجام شد، اما مشکل اینجاست که نه خود شاکی پرونده اول (موتورسوار) و نه یکی از شاهدین ایشان، در صحنه وقوع رخداد حاضر نشدند و کارشناس «عینا» اظهارات ایشان را از پرونده کپی کرده و به عنوان «اظهارات» آنها ذکر کرده است.
در رابطه با شاکی، در نظریه کارشناس اشاره شده است که «شاکی (موتورسوار) طی تماسهای مکرر جهت انجام کارشناسی حاضر نشد» اما در رابطه با شاهد ایشان، چنین چیزی اعلام نشده است.
آیا این مسئله جرم نیست که کارشناس بدون اشاره به عدم حضور شاهد، به عنوان اظهارات ایشان، عینا مطالب را از پرونده کپی کرده است به نحوی که بنظر میرسد ایشان حضور داشته و عینا اظهارات را بیان کرده؟ در حال حاضر پرونده بر اساس شهادت دو شاهد پیش میره که یکی از شاهدین جهت کارشناسی حاضر نشده و خود کارشناس هم به این قضیه اشراف داره (خود کارشناس به من گفت که یکی از شاهدین حاضر نشده بیاد!)، اما چون توی نظریه کارشناسی مطرح نکرده، قاضی چطور متوجه بشه که شاهد حضور پیدا نکرده؟ آیا با توجه به اینکه «حرف به حرف» اظهارات شاهد در پرونده و نظریه کارشناسی یکسان هستند، برای اینکه من به قاضی ثابت کنم که شاهد برای کارشناسی حاضر نشده کفایت میکنه؟ یا اینکه باید مورد خاصی رو به قاضی اشاره کنم تا قاضی متوجه بشه که شاهد حضور پیدا نکرده و شاید میخواسته رجوع از شهادت کنه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضرورتی به اقدام حضوری از طرف ایشان نیست.

سلام نیازی به حضور ایشان نیست.....

سلام وقت بخیر
بنظر نمیرسد نیاز به حضور ایشان بوده باشد.

سلام حسب توضیحات به نظر نیازی به اقدام حضوری از طرف ایشان نیست

با درود خیر نیازی به حضور نیست

با سلام نیازی به حضور ایشان نیست.

با سلام و احترام نیازی به حضور شون نیست