من به جای اون دختر برم پیش پلیس شکایت کنم کسی رسیدگی میکنه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۹۴ #77373381

سلام لطفا خوب بخونید مشکل منو
عاشق دختری شدم که خیلی دختر پاک و نجیبی بود از مهربونیش هرچقدر بگم کم گفتم اونقدر به هم وابسته شدیم ک قرار ازدواج گذاشتیم با هم دیگه من با خانوادم صحبت کردم و موافقت خودشونو اعلام کردن ولی وقتی اون خواست به خانوادش بگه یه مشکل عجیبی براش پیش اومد پسر خالش یه روز که تنها بود میاد توی خونه و با زور و کتک بهش تجاوز میکنه! الان باردار شده و روش نمیشد به کسی بگه اما وقتی یه داییش گفت بهش تهمت هرزگی زدنو هی کتکش میزدن پدرش وقتی فهمید اونو فرستاد پیش مادربزرگ مادریشو از این طرفم پدرش باهاش بد شد در صورتی که اون هیچ تقصیری نداشت و فقط این وسط قربانی شد! هرچقدر بهش میگم شکایت کن راضی نمیشه آبروش بره هرچقدر میگم بیا کمکت کنم قبول نمیکنه منو ببینه و ازم فاصله میگیره اما من هنوزم دوستش دارم آخه اون چه گناهی کرده بود؟ وقتی پدرش فهمید ازش خواست که با شریکش ازدواج کنه چون شریکش بچه دار نمیشه ۱۰ سال هم ازش بزرگتره! شریکش گفت من تورو با بچت قبول میکنم ولی کاملا مشخصه که دارن اونو معامله میکنن که توی کارشون به هم کلک نزنن. من مطمئنم اولین مشکل کاری که براشون پیش بیاد پدرش آبروی دخترشو میبره و اون مرده هم زندگیو براش جهنم میکنه از طرفی هم زندگی با اون عوضی ای که بهش تجاوز کرده براش مثل جهنمه چند بار اقدام به خودکشی کرده ولی موفق نشده همیشه غمگینه و از همیشه آسیب پذیر تر و تنهای مخصوصا اینکه پدرش دو ماه اونو فرستاده بود خونه مادربزرگش اونقدر اونجا کتک خورده بود که همه جاش کبود و زخم بود از آخر عموی بزرگش اومد و اونو برد پیش خودش و مطمئنم پدرش دوسش نداره و فقط میخواد با شریکش وصلت داشته باشه که مال همو بالا نکشن از یه طرف هم اون دختر مادرشو وقتی بدنیا اومده از دست داده و تا الان از نامادریش رنج میبرده
میخوام بدونم من به جای اون دختر برم پیش پلیس شکایت کنم کسی رسیدگی میکنه؟
اون دختر این وسط قربانی نمیشه؟
هرکارش میکنم خودش راضی نمیشه اینکارو بکنه و تنها چیزی که من ازش دارم اسمش و شماره تلفنشه که پیداش کنم آخه خونه عموشو بلد نیستم کجای و اونم بهم نمیگه حتی فامیلشو هم فراموش کردم اما از خودش و اون کسی که بهش تجاوز کرده عکس دارم و میدونم توی روستاشون بیمارستان بستری بوده بخاطر آسمش و کتک هایی که خورده اگر اونجا کسایی که باهاش هم اسمن رو بگردم عکسشو ببینم پیداش میکنم
به نظرتون من از طریق قانون اقدام کنم یا کمکی بهم نمیکنن؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
متاسفانه شما امکان طرح دعوا در این خصوص را ندارید و ایشان می توانند از طریق وکیل و یا شخصا اقدام به طرح شکایت کنند و تنها پیشنهادی که می توان داد این است که با اورژانس اجتماعی به شماره ۱۲۳ تماس بگیرید و ماجرا را شرح دهید شاید اقدامی نمایند

خیر نمیتوانید شکایت کنید ، ذینفع خودش بایستی برای شکایت اقدام نماید
شما میتوانید با آگاهی از مشخصات کامل دختر و فرد متجاوز به دادستان موضوع را اطلاع دهید و ایشان میتواند پیگیری نماید .

سلام وقت بخیر
در خصوص شکایت خود شخص شاکی یا وکیل وی می تواند اقدام کند لذا شما صاحب سمت نیستید که بتوانید شکایت کنید.

سلام
فقط متضرر از جرم می تواند مبادرت به شکایت کند.

سلام
به جای اون دختر بروید پیش پلیس شکایت کنید کسی رسیدگی نمی کند

تعقیب و رسیدگی جرم به شکایت شاکی خصوصی است تا هنگامی که متضرر از جرم اقدام به طرح شکایت نکند امر تعقیب صورت نمی گیرد.

همچنین اگر شکایتی هم مطرح شود ولی بعدا شاکی از آن صرف نظر کند تعقیب متوقف می ماند و حتی اگر رسیدگی منجر به صدور حکم علیه متهم نیز شود با رضایت شاکی خصوصی حکم و مجازات اجرا نخواهد شد.

با سلام - شما نمیتوانید بجای ایشون شکایت کنید وخودشون باید موضوع را پیگیری کنن .

جهات قانونی شروع به تعقیب به شرح زیر است:
الف - شکایت شاکی یا مدعی خصوصی
ب - اعلام و اخبار ضابطان دادگستری، مقامات رسمی یا اشخاص موثق و مطمئن
پ - وقوع جرم مشهود، در برابر دادستان یا بازپرس
ت - اظهار و اقرار متهم
ث- اطلاع دادستان از وقوع جرم به طرق قانونی دیگر